Ισπανικά LELAKI – Προφίλ Εκπαίδευσης

Ισπανικά LELAKI – Προφίλ Εκπαίδευσης

Το Ισπανικό τμήμα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών LELAKI λειτουργεί από το 2006 ως αυτόνομο τμήμα. Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι όποιος επιθυμεί να μάθει Ισπανικά δεν ενδιαφέρεται μόνο για τη γλώσσα καθεαυτή αλλά και για τον Ισπανικό και Λατινοαμερικάνικο (Ισπανόφωνο) πολιτισμό, τις δυνατότητες για σπουδές, τις προοπτικές συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus και διαμονής σε μια από τις υπέροχες Ισπανικές πόλεις. Φτιάξαμε λοιπόν με πολύ αγάπη και μεράκι, ένα τμήμα που εξασφαλίζει απόλυτα τη σωστή εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας, την επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και τη βαθιά ενασχόληση και γνώση του Ισπανικού πολιτισμού!

Στόχος μας είναι να μπορείτε να μιλάτε Ισπανικά όσο το δυνατό γρηγορότερα! Θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολα και άνετα επικοινωνείτε μέσα στην τάξη στα Ισπανικά μετά από λίγα μόλις μαθήματα! Φυσικά δουλεύουμε παράλληλα και τον γραπτό λόγο (παραγωγή και κατανόηση) για να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες. Τέλος, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πετύχετε με την πρώτη στις εξετάσεις πιστοποίησης!

Κλειδιά της επιτυχίας μας είναι:

Έμπειροι αποκλειστικά Ισπανόφωνοι καθηγητές.

Όλοι οι καθηγητές μας είναι Ισπανόφωνοι με εξειδικευμένες σπουδές στη διδασκαλία. Υπεύθυνη σπουδών είναι η Natalia Vallejo Alonso

Σύγχρονο και αποδοτικό πρόγραμμα διδασκαλίας. Σεβόμενοι τον χρόνο σας έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα μαθημάτων περιεκτικό, σύντομο που εκμεταλλεύεται την διδακτική ώρα στο έπακρο και σας βοηθάει να μάθετε Ισπανικά άριστα και να πετύχετε στις εξετάσεις με την πρώτη!

Ολιγομελή τμήματα.

Τα τμήματά μας είναι έως 8 ατόμων maximum (6 άτομα κατά μέσο όρο)

Προσωπική επαφή.

Δημιουργούμε ένα έντονα φιλικό κλίμα που σας βοηθάει να νιώθετε άνετα και να μη διστάζετε να μας πείτε τις απορίες σας. Πιστεύουμε ότι ο μαθητής πρέπει να φεύγει από την σχολή χωρίς καμία απορία! Σας βοηθάμε επίσης σε θέματα που αφορούν γενικά τις σπουδές σας, όπως για παράδειγμα την επιλογή του προορισμού σας για μεταπτυχιακό ή συμμετοχή σε erasmus.

Πολλές γλωσσικές και πολιτιστικές δραστηριότητες εκτός τάξης.

Η γλώσσα είναι επικοινωνία, είναι κουλτούρα, είναι πολιτισμός. Στόχος μας είναι να σας φέρουμε σε μεγαλύτερη τριβή με την Ισπανική γλώσσα και τον Ισπανικό πολιτισμό μέσα από δραστηριότητες έκτος τάξης, όπως τακτική προβολή ταινιών, επισκέψεις σε θέατρα και μουσεία, ακόμα και γεύματα με παραδοσιακά ισπανικά tapas!

Ακόμα

Δανειστική βιβλιοθήκη

Υπεύθυνη σπουδών:

Natalia Vallejo Alonso

  • Υπεύθυνη Σπουδών του Ισπανικού τμήματος του ΚΞΓ LELAKI από το 2009
  • Πτυχιούχος φιλολογίας του πανεπιστημίου του Βαγιαδολίδ (Universidad de Valladolid)
  • Εξετάστρια του Ινστιτούτου Θερβάντες και του ΚΠγ
  • Μεγάλη διδακτική, φροντιστηριακή πείρα.
Lelaki IELTS
Lelaki Erasmus
Lelaki Kids
ΕΣΠΑ - Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές
επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας