Θέλω να ξεκινήσω ξένη γλώσσα αλλά έχω πολύ περιορισμένο πρόγραμμα

Στο ΚΞΓ LELAKI λαμβάνουμε υπόψη μας το πρόγραμμά σας στον καταρτισμό του προγράμματος μαθημάτων, έτσι βρίσκετε πάντα το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Σε περίπτωση εξαιρετικά δύσκολων περιπτώσεων σας προτείνουμε λύσεις ατομικών μαθημάτων ή ακόμα και συνδυασμό τμήματος και ατομικών μαθημάτων.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές;

Φυσικά! Το Κέντρο μας δουλεύει κυρίως με φοιτητές γι’ αυτό κι έχουμε διαμορφώσει ειδικές φοιτητικές τιμές για όλα τα τμήματα. Ενημερωθείτε από τη γραμματεία μας.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για δύο ή περισσότερα άτομα;

Ναι! υπάρχουν εκπτώσεις αλλά και ειδικές τιμές για γκρουπ ατόμων. Ενημερωθείτε από τη γραμματεία μας.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ξεκινήσω μαθήματα;

Υπάρχουν 3 ακαδημαϊκές περίοδοι μαθημάτων που ξεκινούν αντίστοιχα τον Οκτώβριο, τον Φεβρουάριο και τον Ιούλιο. Κάθε περίοδος καλύπτει μια σχολική χρονιά. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε την περίοδο που ταιριάζει περισσότερο με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας καθώς και με τις εξετάσεις πιστοποίησης που θέλετε να δώσετε.

Αν χάσω κάποιο μάθημα αναπληρώνεται;

Ναι! Το κανονίζετε με την γραμματεία και τον καθηγητή σας.

Τα tests είναι εκτός των ωρών διδασκαλίας;

Ναι. Τα Tests έρχεστε και τα γράφετε άλλες ώρες σε συνεννόηση με τη γραμματεία. Η συχνότητα των tests μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε προς τις εξετάσεις. Ένα Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα και ένα πριν το Πάσχα διοργανώνεται Mock Test σε συνθήκες εξετάσεων για όλους τους μαθητές του Κέντρου.

Είναι προτιμότερο να μπω σε τμήμα ή να κάνω ιδιαίτερο;

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η ξένη γλώσσα μαθαίνεται καλύτερα μέσα σε ένα ολιγομελές τμήμα. Οι λόγοι είναι πολλοί:

  • Η γλώσσα είναι επικοινωνία. Στο τμήμα οι μαθητές ασκούνται σε περιστάσεις επικοινωνίας που απαιτούν περισσότερα από ένα άτομα.
  • Αναθέτονται ομαδικές εργασίες που διευκολύνουν την εκμάθηση μέσα από την αλληλεπίδραση ανάμεσα στα μέλη.
  • Ο μαθητής μαθαίνει μέσα κι από τα λάθη των άλλων και ενισχύει έτσι τη γνώση του.
  • Υπάρχει «σημείο αναφοράς» για το μαθητή βλέποντας το επίπεδο των άλλων. Στα ιδιαίτερα ο μαθητής δεν μπορεί να υπολογίσει το επίπεδό του και επαφίεται μόνο στην αξιολόγηση του καθηγητή. Πολύ συχνά έρχονται μαθητές που έχουν κάνει ιδιαίτερα στο παρελθόν χωρίς να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης και ενώ υπολογίζουν ότι είναι σε ένα επίπεδο βάσει των ωρών που έχουν κάνει αποδεικνύεται δυστυχώς ότι είναι σε πολύ χειρότερο επίπεδο.
  • Τα δίδακτρα ενός τμήματος είναι πάντα πιο οικονομικά από την τιμή ιδιαιτέρου.

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου το ατομικό μάθημα είναι απαραίτητο, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει ειδικός στόχος (π.χ: εντατικά μαθήματα για την παρακολούθηση ενός συνεδρίου, μαθήματα πάνω σε συγκεκριμένη ορολογία, όταν υπάρχει πραγματικά πολύ δύσκολο πρόγραμμα που μεταβάλλεται συνεχώς).

Μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα;

Φυσικά! Δεχόμαστε VISA και MASTERCARD.

Οι καθηγητές είναι Έλληνες ή Ξένοι;

Στο Κέντρο μας διδάσκουν καθηγητές Έλληνες και ξένοι, απόφοιτοι πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σε όλα τα τμήματα ενηλίκων υπάρχει υποχρεωτικά ένα δίωρο με Αγγλόφωνο (native speaker) καθηγητή για τα προφορικά και την εξάσκηση στο ακουστικό.

Πόσα άτομα είναι στο τμήμα;

Τα τμήματά μας είναι έως 8 ατόμων maximum. (6 άτομα κατά μέσο όρο).
Lelaki IELTS
Lelaki Erasmus
Lelaki Kids
ΕΣΠΑ - Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές
επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας