Γαλλικά LELAKI – προφίλ εκπαίδευσης

Γαλλικά LELAKI – προφίλ εκπαίδευσης

Το τμήμα Γαλλικών του LELAKI είναι το παλαιότερο κέντρο Γαλλικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη! Από το 1974 Προσφέρει μαθήματα Γαλλικών σε παιδιά και ενήλικες!

Σήμερα, 37 χρόνια μετά, το Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας LELAKI είναι ένα ανανεωμένο, σύγχρονο διδακτήριο, με μεγάλη εξειδίκευση και πείρα στη διδασκαλία της Γαλλικής και με τεχνογνωσία και οργάνωση που εγγυώνται σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.

Κλειδιά της επιτυχίας μας είναι:

Η ποιότητα των καθηγητών

Το καθηγητικό προσωπικό είναι μόνιμο, τέλεια καταρτισμένο, με Γαλλική παιδεία και μεγάλη μεταδοτικότητα. Υπάρχουν και Γαλλόφωνοι καθηγητές που είναι υπεύθυνοι για τα προφορικά.

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών

Για να ανταποκριθούμε στην ανάγκη για ταχύρρυθμα τμήματα σχεδιάσαμε προγράμματα που αξιοποιούν 100 τοις εκατό τις ώρες διδασκαλίας και καλύπτουν την περισσότερη ύλη στο λιγότερο χρόνο.

Τα ευέλικτα προγράμματα

Βρίσκουμε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει με βάση τις δικές σας διαθέσιμες ώρες. Συχνά δημιουργούνται παράλληλα τμήματα, έτσι αν χάσετε κάποιο μάθημα μπορείτε να το αναπληρώσετε. Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμα σας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βρούμε μια λύση.

Προσωπική επαφή.

Δεν μας αρέσει μια στεγνή, απρόσωπη διαδικασία εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας που περιορίζεται στην ώρα του μαθήματος. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητάμε μαζί σας είτε για να σας λύσουμε κάποια απορία είτε για να σας συμβουλεύσουμε για θέματα σπουδών.

Η πολυετής πείρα.

Είμαστε το παλαιότερο ιδιωτικό κέντρο Γαλλικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη και αυτό τα λέει όλα.

Η βαρύτητα στον προφορικό λόγο.

Τα Γαλλικά έχουν φθόγγους που δεν περιλαμβάνονται στην Ελληνική γλώσσα, γι’ αυτό χρειάζεται έξτρα προσπάθεια τόσο στην κατανόηση όσο και στην εκφορά προφορικού λόγου. Μάλιστα συχνά δημιουργούνται μύθοι όπως το ότι «τα Γαλλικά είναι δύσκολα γιατί έχουν δύσκολη προφορά». Εμείς «βομβαρδίζουμε» τους μαθητές μας με αυθεντικό υλικό από την πρώτη στιγμή και τους ωθούμε να μιλούν συνέχεια Γαλλικά μες στην τάξη. Γενικά, επιμένουμε πολύ στον προφορικό λόγο και αυτό αποδίδει καρπούς.

Ακόμα:

Πρόσβαση σε Γαλλική δορυφορική τηλεόραση
Δανειστική βιβλιοθήκη
Εκπαιδευτικά ταξίδια στη Γαλλία

Lelaki IELTS
Lelaki Erasmus
Lelaki Kids
ΕΣΠΑ - Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές
επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας