Νέα Αγγλικών

Νέα τμήματα Νοεμβρίου!

Η περίοδος εγγραφών συνεχίζεται! Νέα τμήματα Νοεμβρίου σχηματίζονται σε όλα τα επίπεδα Αγγλικών Γαλλικών και Ισπανικών. Τα νέα τμήματα απευθύνονται σε φοιτητές και ενήλικες. Επικοινωνήστε με την γραμματεία του Κέντρου μας για να πληροφορηθείτε για προγράμματα σπουδών, ωράρια μαθημάτων και προσφορές νέων τμημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2017-18!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Νέοι και παλιοί μαθητές μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών LELAKI για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα διδασκαλίας και τα ωράρια των μαθημάτων. Παράλληλα, τόσο οι μαθητές των παιδικών τμημάτων όσο και οι ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν στα επαναληπτικά μαθήματα που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου. Σας ευχόμαστε η νέα […]

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου!

Έναρξη νέων τμημάτων Φεβρουαρίου στα τμήματα Αγγλικών Γαλλικών και Ισπανικών. Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Εκμεταλλευτείτε την περίοδο Φεβρουαρίου για να κερδίσετε χρόνο και να αρχίσετε μια γλώσσα ή για να τελειοποιήσετε μια γλώσσα που έχετε αφήσει. Περάστε από τη γραμματεία του Φροντιστηρίου μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών!

Διαβάστε περισσότερα

Νέα τμήματα Φεβρουαρίου!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα που ξεκινούν στις αρχές Φεβρουαρίου. Απευθυνθείτε στη γραμματεία του Κέντρου για να μάθετε περισσότερα για τις ώρες και τα προγράμματα! Τα μαθήματα ξένων γλωσσών Φεβρουαρίου είναι τα πιο ταχύρρυθμα γιατί επιτρέπουν να βγάλει κάποιος μια τάξη έως και τον Ιούνιο (χωρίς την προετοιμασία για εξετάσεις κάποιου πιστοποιητικού). Ενημερωθείτε […]

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σχολική χρονιά 2015-16!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά! Παράλληλα, οι μαθητές μας των παιδικών τμημάτων μπορούν να συμμετέχουν στα επαναληπτικά μαθήματα που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου LELAKI για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα διδασκαλίας και τα ωράρια των μαθημάτων. Καλή αρχή!

Διαβάστε περισσότερα

Θερινά Τμήματα 2015

Έναρξη νέων θερινών τμημάτων σε όλα τα τμήματα του Κέντρου. Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι, κερδίστε μια σχολική χρονιά και αποκτήστε πτυχίο στις εξετάσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Επίσης, προετοιμαστείτε για τα πτυχία IELTS, GMAT, GRE που είναι απαραίτητα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Διαβάστε περισσότερα

100% επιτυχία στις εξετάσεις Michigan ECPE Δεκεμβρίου!

Οι επιτυχίες συνεχίζονται! Όλοι οι μαθητές που έδωσαν εξετάσεις ECPE το Νοέμβριο πέρασαν! Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στην ομάδα των καθηγητών. Πάντα επιτυχίες!

Διαβάστε περισσότερα

Θερινά Τμήματα 2014!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα θερινά μαθήματα όλων των τμημάτων και επιπέδων. Θα υπάρχουν διάφορες ημερομηνίες έναρξης για να βοηθηθούν οι φοιτητές που έχουν εξεταστική. Τα θερινά μαθήματα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι σας δημιουργικά και να βγάλετε σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ολόκληρη τάξη. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου […]

Διαβάστε περισσότερα
Lelaki IELTS
Lelaki Erasmus
Lelaki Kids